
Bilim Teknoloji ile buluşuyor!
Enzim ve Biyoproses Günleri'nden Dolu Dolu Notlarla!
#İYTE ev sahipliğinde düzenlenen Enzim ve Biyoproses Günleri'nde harika üç gün geçirdik! Akademiden ve sektörden birçok değerli insanla tanışma fırsatı bulduk. Standımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ederiz!
Yaşam bilimleri ve biyoproses çalışma alanlarına uygun ürünlerimizi sergileyerek ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak keyifli vakit geçirdik. Bu muhteşem organizasyon için organizasyon komitesine, değerli hocalarımız Ali Oğuz Büyükkileci , Barış Binay 'a ve bizi destekleyen Cytiva ve Eppendorf gibi değerli markalara teşekkür ederiz.
Özellikle modern reçineler hakkında bizleri bilgilendiren Matija Popovic, PhD ve standımızda bize eşlik eden Hüseyin TAL ve Hakan D. 'e teşekkürlerimizi sunarız.İşte konferans deneyimimizden birkaç kesit!Yaşam bilimleri alanındaki projelerinizde size nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bizimle iletişime geçin!